منابع نیاسین در بافت های حیوانی و گیاهی یافت می شود . بیشترین منابع نیاسین در رژیم غذایی مردم انگلیس گوشت و محصولات گوشتی ، سیب زمینی ، نان و محصولات ساخته شده از غلات تقویت شده برای غذای صبحانه است. در انگلستان تمام آردها به جز آرد گندم کامل با ویتامین ها تقویت شده اند و یک سوم نیاسین توصیه شده برای مصرف روزانه اشخاص از نان ودیگر محصولات تهیه شده از آرد به دست می اید .

منابع نیاسین

منابع نیاسین

منابع نیاسین گوشت ، سیب زمینی ، نان و … است . ویتامین گروه ب که به نام نیاسین می خوانند در دو شکل موجود است : پیریدین کربوکسیل اسید ، نیکوتینیک اسید ، آمید و نیکوتین آمید . بر عکس بیشتر اعضای گروه ویتامینهای ب این دو ماده شیمیایی دارای ساختمانی شیمیایی ساده ای هستند . اسید وآمید هر دو ویتامین های موثر می باشند .اسید نیکوتینیک را مدت ها قبل از اینکه اهمیت ان به عنوان یک ویتامین شناسایی شود از نیکوتین تهیه نموده اند . اما در غذا از نیکوتین گرفته نمی شود و در کشیدن سیگار نیز تولید نمی گردد . فکر می شد که نام نیکوتینیک اسید احتمال داشت در فکر مردم به طور نامطلوبی از ربط آن به نیکوتین اثر بگذارد و به همین علت نیز نام نیاسین انتخاب گردید .قبلا چنین نامی به نیکوتینیک اسید و نیکوتین آمید اطلاق می گردید هر چند که دومین را گاهی نیاسین آمید می خوانند . نیاسین را نیز در سطحی انبوه برای تقویت آرد به کار می برند .

منابع نیاسین چیست ؟

منابع نیاسین در بافت های حیوانی و گیاهی یافت می شود . بیشترین منابع نیاسین در رژیم غذایی مردم انگلیس گوشت و محصولات گوشتی ، سیب زمینی ، نان و محصولات ساخته شده از غلات تقویت شده برای غذای صبحانه است. در انگلستان تمام آردها به جز آرد گندم کامل با ویتامین ها تقویت شده اند و یک سوم نیاسین توصیه شده برای مصرف روزانه اشخاص از نان ودیگر محصولات تهیه شده از آرد به دست می اید . بعضی از محصولات ساخته شده از غلات از نظر نیاسین غنی هستند منتها متاسفانه به همی سلو پیچیده ای وصل و ترکیب شده که نیاسین در اختیار بدن قرار نمی گیرد . به همین علت تولیدات ساخته شده از غلات تقویت نشده را باید منابعی بسیار ضعیف از نیاسین به حساب اورد . اسید آمینه تریپتوفان که در غلات موجود است می تواند در بدن به نیاسین تبدیل گردد اما مقداری که می توان بدین وسیله از غلات به دست آورد ناچیز می باشد .

slide_75

از منابع نیاسین شیر و تخم مرغ  است که دارای نیاسین کمی هستند  .اما پروتئین آنها به خصوص از لحاظ تریپتوفان بسیار غنی است و به عنوان منبع خوبی از ویتامین به حساب می آیند .  به گزارش اسان طب برای وجود تریپتوفان در رژیم غذایی مقدار ماده نیاسین در غذاها را به صورت آسان شده مساوی نیاسین اظهار می دارند و برای این امر 60 میلی گرم تریپتوفان را مساوی با یک میلی گرم نیاسین به حساب آورده اند .

نیاسین ترکیب خود را در مقابل حرارت به اسانی از دست نمی دهد و فقط به سختی در آب حل می گردد و بنابراین تلفات آن در پخت و پز بسیار ناچیز است .

 

منبع مطلب منابع نیاسین : سایت آسان طب

http://asanteb.com/


๑۩۞۩๑ گالری عکسفا ๑۩۞۩๑ نیاسین ,، ,محصولات ,اسید ,غلات ,ویتامین ,شده از ,از غلات ,و محصولات ,ساخته شده ,تقویت شده ,مصرف روزانه اشخاصمنبع

Attari Shah Jahan

اثرات نیاسین

آنچه مي‌خواهيد درباره كنسروها بدانيد

آمپول ب کمپلکس و ب12 مفید است؟

کمبود ویتامین B را جدی بگیرید

به نظر شما باکتری ها مفیدند یا ...

خشک کردن برگ سبز چای

مشخصات

آخرین جستجو ها

پاتوق دانلود فیلم و سریال مدل های لاستیک هانکوک عروس خانم مفید نوشته همه چی از همه جا ساعت مچی لمسی فانتزی کاسیو بچه گانه کودکانه نوجوان دخترانه پسرانه 2021 پکیج های آموزش ریاضی ونوس ناب مطلب - سایت تفریحی سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) Aiyanamgrjr8 Sitio